top of page

Slik fungerer NorgesBom

Norgesbom er et norsk system for innkreving av bompenger,
og leveres til kunder i hele landet.

 

Med NorgesBom har du en komplett og automatisert løsning for innkreving av bompenger.
Systemet krevet lite/ingen administrativ oppfølging fra veieier.

Ønsker du bom til hyttevei, skogsbilvei, andre private veier, næringseiendom eller parkeringsplass så passer vår løsning perfekt!

 

Bakgrunn 1_edited.jpg

Passerende kjøretøy kan betale med:

vipps_logo_rgb.png
Ikon - Betalingskort-kopi.png

VIPPS/
Betalingskort

Ikon - Abonnement-kopi.png

Abonnement/
Klippekort

60319-200.png
Ikon - Faktura.png

Forhåndsbetalt
Anonymt klipp

Faktura

 

Med NorgesBom skal betaling være enkelt!

Ønsker du å betale for en passering uten å registrere deg som bruker, kan dette gjøres på youpark.no ved å søke på registreringsnummer. Du blir da presentert utestående betalinger for det gitte registreringsnummeret. Hvis du allerede har en bruker registrert med automatisk trekk på registreringsnummeret, så vil det ikke være mulig å søke opp besøket, da dette allerede vil være oppgjort med valgt betalingsmetode.

Ved å registrere en brukerkonto på youpark.no og abonnere på betalingstjenesten YouPark Pluss, kan du legge inn et betalingskort og knytte dette mot registreringsnummer. Ditt kort vil da belastes automatisk hver gang du besøker en bomvei.


Med en brukerkonto på youpark.no kan du også få betalingslink på SMS og e-post ved utestående betalinger for oppgitte registreringsnummer. Du får da et varsel hver gang et besøker en bomvei.

Passeringer
 som ikke er betalt innen 96 timer sendes pr. faktura til eier av kjøretøyets registrerte adresse i motorvognregisteret.

Enkel betaling

Abonnement

 

 

Med NorgesBom er det enkelt å administrere og tilby abonnement. For hver enkelt kunde lager vi en egen landingsside for veien på youpark.no. Der blir aktuelle abonnement presentert og kan kjøpes av brukerne. Vi tar oss av betaling, fakturering og oppfølging.
 

Det er ingen behov for nøkler eller adgangskort da alt er basert på registreringsnummeret til kjøretøyet. Dette gjør at det bli mindre administrasjon for den som eier veien, mer effektivt og rimeligere driftskostnader.

bottom of page