top of page
host231_edited_edited.jpg

STOR
HØSTKAMPANJE

Frem til 30. november 2023

Vi feirer at vi har over 422 solgte anlegg
i hele Norge!Derfor tilbyr vi nå en kraftig rabatt på etablering av vårt
skiltgjenkjenning system 
- NorgesBom,
til 30. november 2023:
 

kr. 20.000,- i rabatt!


Som eier av private bomveier, skogsbilveier, hytteveier eller fjellveier, kan du nå dra nytte av vårt eksklusive tilbud for å forbedre administrasjonen, øke inntektene og skape en bedre brukeropplevelse på ditt veinett!🍂 Hvorfor velge vår bomløsning - NorgesBom? 🍂 Ledende innen skiltgjenkjenning

NorgesBom er en markedsleder innen bomløsninger til private veieiere med over 13 millioner passeringer årlig, 250 000 faste brukere og 60 000 aktive abonnementer. Vårt system har i flere år hjulpet veieiere med å øke inntektene, forbedre administrasjonen og gi brukerne av veien en bedre passeringsopplevelse.


Skreddersydde løsninger og personlig service

Vår egenutviklet teknologi er skreddersydd for dine spesifikke behov som veieier. Vi tilbyr tilpassede løsninger som gjør det enklere for deg å administrere og vedlikeholde veiene dine, samtidig som brukeropplevelsen forbedres. Med vår høstkampanje får du ikke bare en økonomisk fordel, men også tilgang til vår ekspertise og støtte. Dette hjelper deg med å finne den optimale løsningen for innkreving av bompenger på din bomvei.


For å få mer informasjon om vår høstkampanje og motta skreddersydde priser for din bomvei, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Våre bom-spesialister vil umiddelbart ta kontakt med deg for å presentere de mange fordelene våre løsninger kan gi, og de stiller også tilgjengelige for en uforpliktende befaring av veien deres.


Velkommen til vår høstkampanje! 🌲🚗
🍂

Logo Hjemmeside - Nye farger.png

HØSTKAMPANJE

Takk.
Vi tar kontakt så raskt som mulig!

Kampanjevilkår

  • Kampanjen avsluttes 30.11.2023 kl. 23:59.

  • Kampanjen gjelder nye kunder eller nye anlegg til eksisterende kunder til Finter AS (leverandør av NorgesBom).

  • Frakt er inkludert i etableringen og anlegget leveres i hele Norge.

bottom of page